Γυαλινες Πλατες Κουζινας

Πληθωρα Χρωματων, Συγχρονο Στυλ και Αισθηση Πολυτελειας

Κάντε την διαφορά τοποθετόντας στην πλάτη της κουζίνας σας χρωματιστό υαλοπίνακα ασφαλείας. Το γυαλί είναι πλέον από τα πιο πρακτικά υλικά για κουζίνες, προσδίδει στο χώρο μοναδικότητα, καθαρότητα και μοντέρνο τόνο. Είναι λειτουργικό, πρωτοποριακό, ασφαλές, καθαρίζεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απεριόριστους συνδυασμούς.

Τα πλεονεκτήματα μιας γυάλινης πλάτης κουζίνας είναι αμέτρητα. Πάρτε μια γεύση! 

Λάμψη: Οι γυάλινες πλάτες κουζίνας αντανακλούν το φως με ένα μαγικό τρόπο κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο φωτεινό πλεονέκτημα το οποίο δεν προσφέρουν άλλες εναλλακτικές όπως τα πλακάκια. Οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται μετριάζουν την έλλειψη φωτός σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά   παράθυρα ή αν κατά τις βραδυνές ώρες και τις χειμωνιάτικες μέρες.  

Πληθώρα χρωμάτων: Η ποικιλία χρωμάτων με τα οποία μπορείτε να "ντύσετε" την γυάλινη πλάτη της κουζίνας σας είναι απίστευτη! Ζωηρό κόκκινο, μαύρο, φωτεινό λευκό, έντονο πράσινο, μωβ αλλά και μπλέ είναι μόνο μερικά χρώματα ανάμεσα στα οποία έχετε να διαλέξετε εάν τελικά επιλέξετε το γυαλί. 

Εύκολο καθάρισμα: Επιλέγοντας το γυαλί για την πλάτη της κουζίνας σας, επιλέγετε αυτόματα την υγιεινή, την καθαριότητα και την άνεση σας. Σε αντίθεση με τα πλακάκια που συγκεντρώνουν μούχλα και βρωμιά στους αρμούς, το γυαλί αποτελεί μια λεία επιφάνεια που απωθεί σκόνες, λίπη και βρωμιές.  

Για την κατασκευη γυαλινης πλατης στην κουζινα σας, εχετε να διαλεξετε αναμεσα σε: 

Ψηφιακή Εκτύπωση

Ψηφιακή Εκτύπωση

Βαμμένο Υαλοπίνακα (RAL)

Βαμμένο Υαλοπίνακα (RAL)

Υαλοπίνακα Triplex 

Υαλοπίνακα Triplex