ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ

gyalini-gkilotina-thermodiakopi-parathiro-kafetereia.jpg

Το γυάλινο ανασυρόμενο παράθυρο, γνωστό και ως “καρμανιόλα” ή “γκιλοτίνα” έιναι σε θέση να καλύψει κάθε είδους κατασκευαστική ανάγκη, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προϊόντος η μεγάλη εκοικονόμιση χώρου, καθώς η κινητή επιφάνεια συστοιχίζεται με τη σταθερή, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω συστήματα αποθήκευσης. Η κίνηση του συστήματος μπορεί να είναι χειροκίνητη ή με ηλεκτρικό μοτέρ, ασύρματης ή ενσύρματης λειτουργίας, για την ολίσθηση του υαλοπίνακα.

Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους καταστημάτων, εύκολο στη χρήση, διαθέσιμο σε χειροκίνητη και ηλεκτροκίνητη έκδοση και παντός είδους χρώμα, το συγκεκριμένο προϊόν είναι σε θέση να προστατεύση κάθε χώρο από ζεστό και κρύο καιρό, άνεμο και θόρυβο.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW80    Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW80

Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW60    Κατάλληλο για το κλείσιμο οικοδομικού ανοίγματος σε περιπτώσεις που απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW60

Κατάλληλο για το κλείσιμο οικοδομικού ανοίγματος σε περιπτώσεις που απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ MW40 DUO    Κατάλληλο για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ MW40 DUO

Κατάλληλο για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW80e    Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW80e

Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW100 THERMO    Σε χώρους με σχετικά αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης και ιδιαίτερα για μεγάλα ανοίγματα.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ RW100 THERMO

Σε χώρους με σχετικά αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης και ιδιαίτερα για μεγάλα ανοίγματα.