Γυαλινα Μπαλκονια

Απολαυστε εντυπωσιακο αισθητικο και λειτουργικο αποτελεσμα, χωρις να περιοριζεται η θεα σας.

Τα γυάλινα μπαλκόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέως σε σπίτια, κοινόχρηστους χώρους και εμπορικά κτίρια. Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι ο μοντέρνος χαρακτήρας, η κομψότητα, η ασφάλεια και φυσικά η διαπερατότητα που χαρίζει τη μέγιστη θέα. 

Μην εμποδίζετε την θέα σας – εγκαταστήστε τώρα γυάλινα μπαλκόνια ασφαλείας. Είτε αφορά το μπαλκόνι σας, την σκάλα σας ή την περίφραξη της πισίνας σας, μία κατασκευή με γυάλινα κιγκλιδώματα από την CTglass Efthimiopoulos θα προσθέσει αξία και άλλο ύφος στο σπίτι ή το γραφείο σας. Η εξωτερική χρήση ενός γυάλινου κιγκλιδώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ανεμοθραύστης.

Χαρακτηριστικα Προϊοντος

  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
  • Ανεμπόδιστη θέα
  • Ευκολία στον καθαρισμό
  • Αποφυγή συντήρησης
  • Οικονομία στην κατασκευή
  • Σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας 

Ασφαλεια και λειτουργικοτητα

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα γυάλινα κιγκλιδώματα από την CTglass Efthimiopoulos συνδυάζουν ομορφιά και ασφάλεια. Όλα τα γυάλινα κιγκλιδώματα που προμηθεύουμε και τοποθετούμε αποτελούνται από γυαλί ασφαλείας και πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας της ΕΕ καθώς επίσης και των οικοδομικών κανονισμών. Τα προϊόντα είναι έτσι κατασκευασμένα και σχεδιασμένα για να αντέχουν στην πάροδο του χρόνου, στις καιρικές συνθήκες και στην καθημερινή τριβή.     

Για την κατασκευη γυαλινων στηθαιων, εχετε να διαλεξετε αναμεσα σε: 

Inox Αποστάτες

Inox Αποστάτες

Ο υαλοπίνακας ασφαλείας με αυτή την συγκεκριμένη κατασκευή είναι στερεωμένος στην μετώπη (πρόσοψη) της εκάστοτε κατασκευής με αποτέλεσμα να σας δίνει καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές. 

Inox Ορθοστάτες

Inox Ορθοστάτες

Σε αυτή την περίπτωση ο υαλοπίνακας ασφαλείας ακουμπά στην κορυφή αυτής της βάσης από inox αφήνοντας ένα κενό στο κάτω μέρος. Οι βάσεις αυτές συγκρατούν τον υαλοπίνακα με απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μπαλκόνι.   

Βάση Στήριξης

Βάση Στήριξης

Σύστημα στερέωσης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου πάνω σε τελικό δάπεδο ή πάνω σε στηθαίο. Το σύστημα στηρίζει κάθετα υαλοπίνακα πάχους 10mm έως 16mm και ύψους έως 120cm. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη χωρίς να δημιουργούνται φθορές στο δάπεδο.