Καινοτομα συστηματα χαρη στην εξυπνη τεχνολογια

Οι ιδέες είναι η πιο σημαντική πρώτη ύλη για την GEZE

Ένας από τους πρώτους κατασκευαστές σιδηρουργικών προϊόντων ήταν η εταιρεία GEZE που ιδρύθηκε το 1863. Η GEZE GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο καινοτόμων συστημάτων στην τεχνολογία θυρών και παραθύρων. Η GEZE προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, σε καινοτόμα συστήματα  Αυτόματων Θυρών, συστήματα Τεχνολογίας Θυρών  και σε Συστήματα Υαλοπινάκων.

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια, το προσωπικό και η διοίκηση ξεχώρισαν χάρη στο φιλόδοξο στόχο της ανάπτυξης νέων προϊόντων και τον πλούτο δημιουργικών ιδεών. Η τεχνολογία της GEZE ικανοποιεί τα υψηλότερα στάνταρ λειτουργικότητας και σχεδιασμού επενδύοντας εκατομμύρια σε έρευνα, ανάπτυξη και νέα τεχνολογία, καθιστώντας την πρωτοπόρο στο τομέα της τεχνολογίας κτιρίων.

Η GEZE έχει αναγνωρισθεί σαν εταιρεία που παράγει ποιοτικά προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς και της απονεμήθηκε η πιστοποίηση DIN ISO 9001.

Η εταιρεία GEZE, γνωστή για τους μηχανισμούς επαναφοράς και τα αυτόματα συστήματα θυρών, προσθέτει κομψότητα στην εξαίρετη λειτουργικότητα και συνδυάζει αρχιτεκτονική ομορφιά με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Συνεχώς αναζητά να εξευγενίσει και να βελτιώσει τους μηχανισμούς της, να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να προσφέρει στους πελάτες της μόνο τα καλύτερα προϊόντα και εξυπηρέτηση – αυτή είναι η φιλοσοφία της GEZE – μία ομάδα αφοσιωμένη στο να προσφέρει το απώτατο στη τεχνολογία θυρών, παραθύρων και ασφάλειας.

 

Αυτόματες Πόρτες

Αυτόματες Πόρτες

Αυτόματες Πόρτες GEZE

Τα Αυτόματα Συστήματα Θυρών από την GEZE προσφέρουν ένα απεριόριστο εύρος επιλογών με εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης...

GEZE Product Brochures

Automatic Sliding Doors (EN)

Τεχνολογία Θυρών

Τεχνολογία Θυρών

Τεχνολογία Θυρών GEZE

Με τα Συστήματα Τεχνολογίας Θυρών από την GEZE έχετε πολλαπλές σχεδιαστικές και τεχνικές επιλογές...

GEZE Product Brochures

Door Closer Systems (EN)

Συστήματα Υαλοπινάκων

Συστήματα Υαλοπινάκων

Συστήματα Υαλοπινάκων GEZE

Τα Συστήματα Υαλοπινάκων της GEZE συνδυάζουν την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα με την κομψή σχεδίαση...

GEZE Product Brochures

Sliding Door Systems (EN)